Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2021-03-13

Sawadee kha, Sawadee khrap

zondag 14 februari 2021

Home - Mheenpark - zondag 14 februari 2021


In de nacht van zaterdag 6 februari op zondag 7 februari is het gaan sneeuwen in Nederland, en dat is gepaard gegaan met weeralarmen want er zou wel eens veel sneeuw kunnen vallen en het zou ook wel eens erg koud kunnen worden en ernstige gladheid was ook niet uit te sluiten.
Op zondagochtend lag er een dik pak sneeuw, maar we zijn toch iedere dag tot en met vandaag gewooon gaan wandelen in het Mheenpark in Apeldoorn. Wat we niet hebben gedaan is tien keer de trap op een neer lopen, er lag te veel sneeuw en we wilden liever niet uitglijden.
Zeker de zondag was het razend druk, honderden mensen met allerlei soorten sleetjes gleden van de heuvel en heuveltjes af. Ook maandag was het nog behoorlijk druk, veel schoolkinderen hadden ijsvrij. In de loop van de week werd het wel rustiger, maar het park was een stuk drukker dan normaal.
En ook vandaag is het behoorlijk druk. De sneeuw is overaf behoorlijk hard geworden, de paden zijn weer redelijk begaanbaar. Er wordt druk geschaats op de diverse vijvers.
En vannacht valt de dooi is, met regen en kans op ijzel. We zien het morgen wel.

Geschreven op: 2021-02-18