Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2021-03-16

Sawadee kha, Sawadee khrap

Woensdag 23 september 2020

Home - Reizen - Duitsland, Saarbrucken 2020 - Woensdag 23 september 2020


We staan op tijd op en gaan inpakken, we nemen niet zoveel mee, het is voor maar drie nachten.
We willen ongeveer tien uur wegrijden, maar gisteravond kwamen er twee vriendinnen langs en daardoor is het laat geworden. Tien uur lukt niet, om ongeveer half twaalf rijden we weg, onze GPS geeft aan dat we rond half vier op de bestemming zijn.
Onderweg wordt, dat meldt onze GPS, een snelweg afgesloten. De GPS berekent een nieuwe route en dat betekent omrijden, ongeveer een uur extra reistijd. Vooral de laatste anderhalf uur is vervelend, het regent af en toe hard en in Duitsland lijken ze nog nooit van ZOAB (Zeer Open Asfaltbeton) te hebben gehoord. Er is heel veel opspattend water.
Na een paar rustpauzes zijn we om half zes in ons hotel, het Best Western Victor's Residenz-Hotel Rodenhof in Saarbrücken. Onderweg hebben we bijna niets gegeten.

Inchecken gaat snel en gemakkelijk. De kamer is netjes, en er is een parkeergarage waar we de auto parkeren.
Het restaurant is open voor hotelgasten, en dat is mooi want we hebben honger en geen zin om nog veel te zoeken in de omgeving.
We eten in het hotel, er is weinig keuze als gevolg van Corona, maar het eten smaakt redelijk en het personeel is vriendelijk en attent. Daarna gaan we vroeg naar bed, gaar van het rijden.

Link: Saarbrücken.
Link: Best Western Victor's Residenz-Hotel Rodenhof.

Geschreven op: 2020-09-24


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.