Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2021-03-23

Sawadee kha, Sawadee khrap

Duitsland, Saarbrucken 2020

Home - Reizen - Duitsland, Saarbrucken 2020


We kunnen dit jaar, wegens het Corona virus en alle maatregelen daaromheen, moeilijk naar de landen waar we eigenlijk naartoe willen, Portugal, Spanje, Kroatie. Ook Frankrijk wordt steeds moeilijker.
We besluiten om dan maar een paar dagen naar Duitsland te gaan, kennissen zijn daar ook pas nog geweest en het is er, zeggen ze, redelijk ontspannen. Eerst denken we aan Saarburg, maar daar zijn we al eens geweest, het wordt uiteindelijk Saarbrücken omdat TUI daar hotels in de stad aanbiedt in plaats van in kleine dorpjes of in de natuur. We boeken bij TUI, vertrek op 23 september, voor drie nachten.

Twee dagen voor het vertrek horen we dat Duitsland de provincies Noord- en Zuid-Holland als oranje gebied ziet en dat je twee weken in quarantaine moet als je uit deze provincies komt. Hoewel wij uit Gelderland komen twijfelen we of we wel zullen gaan.
Uiteindelijk reizen we toch af op 23 september.

Link Saarbrücken.
Link TUI.

down  Woensdag 23 september 2020
down  Donderdag 24 september 2020
down  Vrijdag 25 september 2020
down  Zaterdag 26 september 2020
down  Geslapen bij Best Western Victors Residenz-Hotel Rodenhof

Geschreven op: 2020-09-24


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.