Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-08-21

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zondag 28 juli 2019

Home - Reizen - Portugal - Lissabon, Spanje, Frankrijk 2019 - Zondag 28 juli 2019


Het appartement in Barreiro is behoorlijk gehorig, dat komt waarschijnlijk omdat bijna iedereen in het gebouw plavuizen op de vloer heeft.
Maar het bed is goed. En de badkamer ook.

Als we hebben gedouched lopen we door het park aan de overkant van de straat. Het is een leuk park, met speeltoestellen, vijvers met eenden en andere watervogels en schildpadden, kippen en een klein restaurantje.
We drinken koffie in het restaurantje en we bestellen twee tosti's, kleine, als ontbijt. De koffie smaakt goed, en Tang en Arjan schuiven aan, ze willen vandaag toch niet naar Cascais. Als de tosti's komen blijken het hele grote te zijn, en toch zijn dit de kleine die we hebben besteld. Ze smaken goed.
Tang en Arjan nemen onze vuile was mee, en wij lopen naar de lokale Lidl waar we water en yoghurt kopen. Wat later gaan we met de auto naar het appartement van Tang en Arjan om de schone was op te halen. Het appartement kunnen we natuurlijk niet meer vinden, maar na wat bellen en hulp van Google lukt het toch. We halen wat boodschappen omdat we straks bij Tang en Arjan gaan eten, en dan rijden we met de schone was terug naar ons appartement.
Te voet gaan we weer naar Tang en Arjan, een goed half uur lopen, waar we eten. We lopen ook weer terug; een goed half uur.

Barreiro lijkt vooral een slaapstad. Er is weinig te zien en de bebouwing bestaat veelal uit appartementgebouwen van drie of vier verdiepingen.

Geschreven op: 2019-07-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.