Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-03

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 2 augustus 2019

Home - Reizen - Portugal - Lissabon, Spanje, Frankrijk 2019 - Vrijdag 2 augustus 2019


We gaan tussen de middag eten met Tang en Arjan, daarom we gaan vanochtend niet weg, maar willen even op de lokale markt gaan kijken.
Maar dan stuurt Tang een berichtje, het wordt niet lunchen, maar dineren om 7 uur. En niet in het restaurant waar we naar toe zouden gaan, maar ergens anders.

Pia wilde al een paar dagen haar haar laten verven, en nu hebben we de tijd om dat te doen.
Na een kopje koffie in het park zoeken we een kapper, en een stukje voorbij Continente supermarkt vinden we er een die tijd heeft. Het kost wat moeite om uit te leggen wat de bedoeling is, maar het lukt wel. Een uurtje later is Pia's haar geverfd, het resultaat is goed, en we lopen terug.

Onderweg kopen we nog twee kilo stokvis en we eten twee salades met veel kaas bij Coffeetaria in het park. De salades smaken erg goed en zijn overvloedig.

In de middag doen we niet zo veel. Pia slaapt wat en Tom maakt zijn reisverhalen geschikt voor publikatie.

Om half zes lopen we naar het appartement van Tang en Arjan en vandaar gaan we met Arjan's auto naar het huis van zijn zus.
Helio, de verhuurder van ons appartement is er ook.
We gaan eten in een restaurant langs het water, Casa de Hugo. Dit ziet er niet uit, het lijkt we vanaf de buitenkant wel een afbraakpand, maar er is een mooi terras en binnen ziet het er erg netjes uit.
Uiteraard eten we vis want dit is een visrestaurant. De vis ligt in een vitrine, en het ziet er erg vers uit. De vis wordt bereid op de gril en smaakt erg goed.
We verwachten dat het duur wordt maar dat valt weer heel erg mee, 15 Euro per persoon voor zowel het eten als het drinken.

Na het eten is het afscheid nemen, want wij gaan morgen weg uit Barreiro naar Porto, en Tang en Arjan gaan terug naar Nederland.

Geschreven op: 2019-08-03


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.