Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-08-27

Sawadee kha, Sawadee khrap

Dinsdag 6 augustus 2019

Home - Reizen - Portugal - Lissabon, Spanje, Frankrijk 2019 - Dinsdag 6 augustus 2019


We hebben erg slecht geslapen in Hotel Dom Henrique Downtown in Porto. In de naastliggende kamers maakten een stel Nederlanders om drie uur in de nacht behoorlijk veel lawaai; luide gesprekken, gelach en smijten met deuren.
Het ontbijt is als gisteren, maar erg druk.

Vandaag vertrekken we naar Santiago de Compostela in Spanje.
Maar eerst moet Pia nog wat creme kopen, dus gaan we opzoek naar een parfumerie of apotheek, die we gelukkig heel snel vinden.
Dan gaan we pakken, en om half twaalf halen we de auto uit de parkeergarage. Dwars door het centrum van Porto stuurt de gps ons, maar op deze manier zitten we heel snel op de snelweg.
We kunnen goed doorrijden, de weg is mooi door groene bergen, zowel in Portugal als in Spanje. Het gaat onderweg wel af en toe regenen.

Met een paar stops komen we om vier uur aan in Hotel A Quinta Da Auga Relais & Châteaux.
Dit hotel ligt vrij afgelegen en ziet er mooi en landelijk uit. De ontvangst is erg vriendelijk en netjes. De inrichting ziet er goed uit, niet helemaal onze smaak maar wel in stijl. De kamer is op de zolderverdieping, ruim, erg goed bed, grote badkamer, erg mooi.

We willen in het hotel eten, het weer is niet zo goed, en we hebben geen zin om te gaan zoeken naar een restaurant.
Jammer dat het dinner pas mogelijk is vanaf half negen.
We reserveren toch het dinner want het blijft maar regenen.
We drinken wat in de bar, lopen een stukje rond het hotel. Er stroomt een riviertje vlak achter het hotel. We drinken nog wat en gaan dan eten. Het eten smaakt goed, de bediening is vriendelijk en erg netjes. Het is vrij duur, 70 euro, maar dat wisten we van te voren.

Link: Hotel Dom Henrique Downtown.
Link: Hotel A Quinta Da Auga Relais & Châteaux.

Geschreven op: 2019-08-07


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.