Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-02

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 12 augustus 2019

Home - Reizen - Portugal - Lissabon, Spanje, Frankrijk 2019 - Maandag 12 augustus 2019


De kathedraal.

De kathedraal.

Vakwerkhuizen.

Vakwerkhuizen.

Biercafé.

Biercafé.

We slapen goed in Hotel Novotel Nantes Centre Bord de Loire in Nantes, en na het goede ontbijt vertrekken we om kwart voor 11 richting Rouen.
Vlak voor het vertrek uit Nantes hebben we het hotel in Rouen, dat we vooraf hadden geboekt, afgezegd omdat er geen airco en geen parkeerplaats is.
We hebben een hotel geboekt met airco en parkeerplaats, midden in het centrum.

De rit, net geen 400 km verloopt goed.
Maar in Rouen stuurt de gps ons naar een straat die met een beweegbare afsluiting is afgesloten voor autoverkeer. En google op de telefoon stuurt ons ook naar hetzelfde straatje.
We rijden drie keer rond, en opeens zien we een bordje met de naam van het hotel. Achter ons stopt nog een auto, en de bestuurder weet de beweegbare afsluiting te openen. We rijden naar het hotel, en daar blijkt dat ze ons een mail hebben gestuurd met de code om de afsluiting te openen. Maar in de auto lezen we geen mail.

Het hotel, Hotel Mercure Rouen Centre Cathedrale, met airco en parkeergarage is comfortabel en ligt echt midden in het centrum. We lopen het centrum is, en het grote aantal vakwerkhuizen valt ons op.
Het lijkt een plaats om eens een stedentrip naartoe te maken.
We drinken een biertje bij een biercafe Delirium.
Dan lopen we verder rond en we belanden bij een restaurant, L'Etoile D'Or, waar ze gerechten uit een tajine verkopen. We besluiten er te eten, en het smaakt redelijk.

Link: Hotel Novotel Nantes Centre Bord de Loire.
Link: Hotel Mercure Rouen Centre Cathedrale.

Geschreven op: 2019-08-16


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.