Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-12-23

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 2 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Donderdag 2 november 2017


Pia is al heel vroeg in de morgen opgestaan in het Bann Pantai Resort in Cha-am. Zemaakt een wandeling langs het strand, helemaal naar de vissershaven van Cha-am.

We besluiten om vandaag in Hua Hin te gaan kijken. Pia wil op de heenweg naar het paleis waar de overleden koning vaak verbleef, maar dit is nu niet toegankelijk voor bezoekers.

We rijden door naar het Market Village winkelcentrum in het zuiden van Hua Hin.
We raken een beetje gedesorienteerd omdat de stoplichten in het centrum van Hua Hin zijn uitgeschakeld. Later op de dag komen we er achter waarom dat zo is.

In het winkelcentrum kijken we wat rond, op zoek naar een badpak voor Pia. Maar dat vinden we niet, wel landkaarten en een nachthemd.
We eten wat in de Food Court van het winkelcentrum en rijden dan naar het centrum van Hua Hin. Daar is nog een oud warenhuis, waar we eerder badkleding hebben gekocht. Op zoek naar een parkeerplaats zien we dat een paar straten zijn afgesloten vanwege een markt. En daarom werken de stoplichten ook niet meer.

In het oude warenhuis merken we dat dat is veranderd sinds ons laatste bezoek, een jaar of drie geleden. Het is er niet beter op geworden. Personeel dat niets te doen heeft, weinig aanbod. We kopen toch nog slippers voor Tom en wat ondergoed.
We willen nog even gaan kijken op de markt naast het warenhuis, maar dat stelt ook al niet veel meer voor.
Dan maar terug naar Cha-Am.

We gaan een stukje lopen langs de boulevard, naar het zuiden, op zoek naar een terras. Maar dat vinden we niet, alles speelt zich af op het strand, of hoort bij een hotel.
Het strand, daar hebben we geen zin in, want dan moet je stoelen huren, en dat voor een of twee drankjes zien we niet zitten.
We lopen terug, en in een straatje naast het hotel drinken we wat.
We eten in het restaurant van het hotel, het Coco Bueno Bar & Bistro, we zijn er tevreden over. En daarna zitten we nog een tijdje op de veranda voor onze kamer.

Link: Market Village.

Geschreven op: 2017-11-03


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.