Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-12-30

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 4 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Zaterdag 4 november 2017


We hebben goed geslapen in het Bann Pantai Resort in Cha-am. Tom voelt zich weer wat beter dan gisteren, de immodium heeft geholpen.
Maar bij het ontbijt wordt het thee in plaats van koffie. En rijstsoep, en dat smaakt best goed.

Voordat we de fietsen terugbrengen maken we nog een rondje over de boulevard. En daarna zitten we rustig op onze veranda in het hotel.

Nadat Pia nog wat heeft gezwommen gaan we naar het Cha-Am Forest Park.
Dit park blijkt dichterbij te zijn dan we verwachten, we rijden er dus voorbij en we moeten een stukje terug. Het is een park waarin, volgens de beschrijving, veel vogels zouden zitten, en gibbons en nog andere dieren.
En er zijn geasfalteerde wandelpaden uitgezet.

Als we uit de auto stappen horen we inderdaad een gibbon, maar daar blijft het ook bij. En het lijkt erop dat we de enige bezoekers zijn, er staan geen andere auto's op de parkeerplaats.
We volgen de aanwijzingen in het park en vinden inderdaad een wandelpad. Dat volgen we en we komen bij een gebied waar gibbons zouden zitten.
We zien veel mooie vlinders, en Pia ziet allerlei eetbare planten, maar we zien geen gibbons.
Maar we zien wel een paar mooie vogels, waaronder een ijsvogel.
Het hele wandelpad is misschien drie kilometer lang. Toch leuk om het even gelopen te hebben.

Terug in het hotel besluiten we te gaan eten bij Kong Samut Seafood Restaurant waar we bij ons vorige bezoek aan Cha-am ook zijn geweest. We lopen er naar toe, ongeveer 20 minuten lopen, en eten oesters, gegrilde garnalen en gebakken zeebaars.
Als we weggaan vraagt iemand van het restaurant waar we naartoe moeten, ze willen ons wel wegbrengen met de auto. Dit is aardig aangeboden, maar we gaan toch liever gewoon lopen.

De rest van de dag zitten we rustig op de veranda van onze kamer.

Geschreven op: 2017-11-05


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.