Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-04

Sawadee kha, Sawadee khrap

Dinsdag 14 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Dinsdag 14 november 2017


We hebben vannacht geslapen bij familie in Latkrabang.
We willen naar Hua Ta Kee om een koelboxje en courgettes voor het douchen te kopen. Tom wil ook nog foto's maken langs het water.

Al snel vinden we een koelbox. We komen later we terug om te kopen, eerst foto's maken. Langs het water kijken we uitgebreid rond. De huizen worden inderdaad overal goed opgeknapt. En oude materialen, vooral hout, worden vaak opnieuw gebruikt.
Er zijn restaurantjes, maar ook mensen die hun beroep uitoefenen langs het water. En helemaal aan het einde zit zelfs een guesthouse.

Het is erg warm, en er is bijna geen wind.
We lopen nog wat rond over de markt, kopen de koelbox, en gaan snel terug naar huis.

Als we buiten zitten wordt Wun Sen, de huishond, erg onrustig. En ja, we zien iets door de tuin scharrelen; het klimt in een boom, en dan zien we dat het een rat is. Het dier verdwijnt onder het dak van de buren; jammer voor Wun Sen, die jaagt graag op ratten.
Even later ziet Tom iets bewegen in de tuin van de overburen, het lijkt een stuk plastic of een groot blad dat beweegt in de wind. Maar dat is het toch niet, het is een grote varaan, ruim een meter lang. We lopen er voorzichtig naar toe, maar als het dier ons opmerkt schiet het weg de tuin in, en dan heel snel een muur van anderhalve meter hoog over, een andere tuin in.

Geschreven op: 2017-11-17


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.