Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-15

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 17 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Vrijdag 17 november 2017


We hebben vannacht geslapen bij familie in Latkrabang.

We willen naar een markt ergens in de buurt, kleding kijken. Van Kaeng horen we waar die markt is, we denken dat we vanaf On-nut ergens klong Prawet-Burirom over moeten steken.

Als we naar de weg lopen besluit Pia, dat ze naar Seacon wil, goud omwisselen; dat doen we dus. Na lang wachten en zoeken is Pia er uit, ze heeft er een nieuwe ketting en twee armbanden bij en ze is oude sierraden en veel geld kwijt.

We willen wat eten, Japans, en dus gaan we naar de bovenste verdieping van Seacon, op zoek naar een Japans restaurant. Die zijn er veel, vooral met een all-you-can-eat of een buffet formule. Maar dat willen we niet, wij willen sashimi en bediening.
We belanden bij een Fuji-restaurant, een keten met vestigingen door heel Thailand. Lekker eten maar wel aan de prijs.

Pia wil vanavond met de familie uit eten bij Krua Rabiengnaam, waar we eerder zijn geweest, maar niet iedereen kan, dus dat gaan we morgen doen.

Dan nemen we een taxi terug, we vragen of de chauffeur de markt weet die we eerst wilden bezoeken, en dat weet hij. Het blijkt de markt vlak bij de brug naar Hua Ta Kee te zijn.
We kijken rond en nemen voor ongeveer 150 Thb eten mee naar huis. Dat smaakt onverwacht goed, en veel beter dan het eten dat we eerder uit de Paseo Latkrabang hebben meegenomen.

Link: Fuji Restaurant.

Geschreven op: 2017-11-12


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.