Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-16

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 18 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Zaterdag 18 november 2017


We hebben vannacht geslapen bij familie in Latkrabang.

Er is al een tijdje sprake van, dat we met de hele familie een weekend weg gaan.
Eerst zouden we naar Phetchaburi gaan, Chouy zou daar akkomodatie regelen. Maar dat ging niet door, er was geen akkomodatie beschikbaar.
Vorige week zou het Ko Larn worden, een eilandje voor de kust van Pattaya. Ook dat ging niet door, ook daar was geen akkomodatie.
Gisteren was afgesproken dat we zondag naar Bang Saen zouden gaan. En vanochtend werd het opeens Pattaya, Naam heeft daar een vakantiehuis gevonden voor rond de 8000 Thb, met vijf slaapkamers en zes badkamers.
Maar ook dat gaat niet door, omdat niet iedereen kan, en omdat sommigen het te duur vinden.

Dus we hebben de hele dag thuis gezeten en een beetje lopen rommelen. 's-Avonds gaan we wel uit eten bij Krua Rabiengnaam, met een man of 10, we hebben voor Thb 2500 goed gegeten.

Geschreven op: 2017-11-27


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.