Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zondag 19 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Zondag 19 november 2017


Safariparkje.

Safariparkje.

Tussen flamingo`s.

Tussen flamingo`s.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

En spelen in zee.

En spelen in zee.

We hebben vannacht geslapen bij de familie in Latkrabang.

Het is zover, ondanks alle verwarring van gisteren gaan we naar Bang Saen.
Gisteren is afgesproken om een uur of negen, half tien weg te gaan, en dat gebeurt ook. Tom rijdt in de auto van Phranom en Chouy, Kaeng rijdt in zijn eigen auto.
We zijn met 10 mensen, waarvan 3 kinderen.

Eerst gaan we langs bij de Khao Khaew Open Zoo, een soort safariparkje, waar je met de auto door kunt rijden, en kleine negentig kilometer rijden vanuit Bangkok.
En rijden gebeurt, ook in het safaripark, vooral in de file rijden.
Vlak na de ingang is een soort theatertje waar een dierenshow wordt opgevoerd, niet geweldig, maar we hebben erger gezien in Thailand. Hier en daar zijn parkeerplaatsen, in het begin zijn die bomvol, iedereen wil nog uitstappen, maar naarmate we verder in het park komen zijn de parkeerplaatsen leger. Blijkbaar is iedereen moe van het lopen; het is ook wel ver als je honderd meter moet lopen. Natuurlijk is op veel plaatsen eten te koop.

Dan vertrekken we naar Bang Saen, een kilometer of twintig terug.
Onderweg gaan we inkopen doen op de Nong Mon markt vlak bij Chonburi, krab, garnalen, kleefrijst; je zou toch eens honger kunnen krijgen.
Bang Saen is zoals altijd in het weekend bomvol. We vinden een plek vlak bij de toegangsweg, en er wordt gegeten. De kinderen zwemmen in zee en ze vermaken zich prima. Het is vrij somber weer, weinig zon. Er wordt slecht weer verwacht, veel regen en veel wind, het idee is om te blijven totdat de regen begint.
Maar om zes uur gaan we terug naar Bangkok, ook al regent het nog niet. Naam rijdt want Tom heeft bier gedronken, en onderweg gaat het regenen, toch minstens één minuut.

Link: Khao Kheow Open Zoo.

Geschreven op: 2017-11-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.