Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-24

Sawadee kha, Sawadee khrap

Dinsdag 21 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Dinsdag 21 november 2017


We staan op tijd op in het Chakungrao Riverview Hotel in Kamphaeng Phet, we zijn hier in Thailand meestal om een uur of zeven wakker. Zo ook vandaag. Na het douchen gaan we ontbijten, niet geweldig, maar de koffie valt mee. Daarna wandelen we nog een stukje langs de rivier, want we bewegen erg weinig in Thailand.

Om half elf rijden we weg naar Lampang waar we twee nachten willen blijven, anders zitten we alleen maar in de auto. Kwart over een zijn we bij het Pin Hotel waar we willen slapen. In Lampang zijn we een verkeerde weg ingeslagen en toen werd het even zoeken. Er staat 630 km op de teller.
We boeken een Deluxe kamer voor twee nachten, 950 Thb per nacht inclusief ontbijt.

Na wat gerommel met Wifi willen we wat gaan eten. Naast het hotel kunnen we wat eten, maar we lopen toch naar The Riverside Restaurant. Dat is open maar er wordt verbouwd, om vijf uur houden ze daarmee op.
Er is nu te veel lawaai om lekker te kunnen eten. We lopen terug en zoeken een ander restaurant langs het water waar we jaren geleden wel eens hebben gegeten, maar dat is er niet meer. We komen terug bij het restaurantje langs het hotel, en daar eten we lekker. Dan wandelen we een stukje door Lampang, we rusten even uit en dan gaan we weer eten, in The Riverside Restaurant. Dat smaakte goed.

Geschreven op: 2017-11-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.