Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-02-28

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 27 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Vrijdag 27 november 2017


Vandaag vertrekken we uit het Riverhouse Resort in Mae Sariang en gaan we verder naar Mae Hong Son. We vertrekken om half tien, en dan moeten we eerst tanken.
De weg is beter dan gisteren, maar nog steeds bochten, en geen tankstations of toiletten.
In de buurt van Mae Hong Son stoppen we bij een mooi uitzicht en drinken we koffie.

Om een uur of een zijn we in Mae Hong Son, en daar gaan we een hotel zoeken.
Dat blijkt lastig in het centrum, het eerste hotel is een beetje verlopen, de volgende drie hebben maar een kamer voor één nacht.
We rijden een stukje terug en belanden bij The Imperial Mae Hong Son Resort, tweehonderd meter voor de stadsgrens. Ze bieden een mooie kamer, maar wel voor Thb 2500 per nacht, en er is een stroomstoring. We boeken voor twee nachten.

En er staat 1210 km op de teller.

We lopen een stukje naar de stad en eten en drinken wat bij een klein restaurantje. Smaakt goed.

Daarna gaan we terug naar het hotel, en informeren naar busjes naar het centrum. Die rijden volgens schema een paar keer per dag, en dan zijn ze gratis, op andere tijden kosten ze 50 Thb per persoon.
We nemen een betaald busje en worden in het centrum afgezet, bij de avondmarkt. We lopen rond, het is er ontspannen en gezellig. We eten wat bij een kraampje, drinken wat bij Coffee Me en nemen het busje van 9 uur terug naar het hotel.

Geschreven op: 2017-11-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.