Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-03-29

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 27 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Maandag 27 november 2017


Ingang van Thampla-Phasua Waterfall National Park.

Ingang van Thampla-Phasua Waterfall National Park.

Veel vis.

Veel vis.

Ingang van de grot.

Ingang van de grot.

Uitzicht onderweg.

Uitzicht onderweg.

We zijn vandaag een maand in Thailand.

Vandaag vertrekken we uit The Imperial Mae Hong Song Resort in Mae Hong Son naar Pai.
Om kwart over tien, na het ontbijt, rijden we weg.

Onderweg stoppen we bij een grot met vissen, het Thampla-Phasua Waterfall National Park. Het is een mooi, klein park, maar het is niet spektakulair.
Het verhaal gaat dat er veel vissen de grot inzwemmen, en dat er maar weinig weer uitzwemmen. De grot staat onder water, je kunt er niet in, en het is niet bekend wat er zich daarbinnen bevindt.

De weg naar Pai wordt wel spektakulair, heel veel bochten, ook heel veel scherpe bochten, en veel steile hellingen. Als we in Pai aankomen zijn we ruim drie uur onderweg geweest en staat de teller op 1620 km.
We rijden door het stadje en zoeken een hotel. Het eerste waar we gaan kijken is erg leeg, er is werkelijk niemand te bekennen. We rijden de andere kant op en zien het Diamond De Pai City Hotel. We bekijken de kamers en nemen er een kamer voor één nacht, morgen zien we wel verder.

We lopen door Pai, het is een erg klein stadje, en kijken rond op een leuke markt.
Daarna lopen we door de straat die Walking Street wordt genoemd; dit is geen Thailand meer, dit kan overal zijn, Spanje, Griekenland, Turkije. En er zijn weinig Thaise mensen te zien. Tom heeft het wel gezien in Pai.

We eten in een rustig Thais restaurant, redelijk eten, maar er zijn wel veel vliegen. En we drinken wat in het restaurant van het hotel, waar het behoorlijk druk is met vooral Thaise gasten. We slapen goed in het Diamond De Pai City Hotel.

Geschreven op: 2017-11-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.