Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-03

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 30 november 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Donderdag 30 november 2017


We ontbijten in het Chakungrao Riverview Hotel in Kamphaeng Phet. Dat smaakt beter dan de vorige keer, misschien omdat het nu behoorlijk druk is in het hotel.

Om een uur of negen vertrekken we richting Bangkok.
Pia wil nog naar een tentoonstelling in Nakhon Sawan, maar die kunnen we niet vinden; een adres weten we niet, en vragen aan mensen op straat levert ook niets op. We rijden een stukje langs de rivier en gaan dan verder naar Bangkok.

Bij Singburi stoppen we bij Ketsara Bakery; dat is niet alleen een bakkerij maar ook een goed restaurant. We eten khanom chin nam ya, en een portie visballetjes (gemaakt van vis, en niet alleen van meel). Een smakelijke maaltijd.
Daarna doen we nog wat inkopen bij de bakkerij, vooral sambal en gedroogde vis. En dan rijden we verder naar Bangkok.

Om half vijf zijn we thuis in Latkrabang. De teller staat op 2525 km. Tom is een beetje gaar.

We ruimen al onze spullen uit de auto, en bergen alles op. We eten wat van de vis die we bij Ketsara hebben gekocht en gaan vroeg naar bed.

Geschreven op: 2017-12-02


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.