Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-26

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 8 december 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Vrijdag 8 december 2017


We hebben vannacht in Latkrabang geslapen.
Ook vandaag blijft een rustige dag.

's-Middags gaan we naar de Talat Khlong Suan. De weg er naartoe wordt verbreed; dat is een goed plan, maar nu is het een rommeltje. En alle bewegwijzering is weg.
Na een tijdje rijden zijn we in Chachoengsao, we hebben de inrit naar de markt gemist. We rijden terug en nu vinden we de markt wel, weliswaar een andere parkeerplaats, maar dat maakt niets uit.
We kijken rond, Pia koopt veel, en we hebben het idee dat de markt vroeger veel groter leek.

Op de terugweg wil Pia nog even langs bij de Paseo Latkrabang, wijn kopen, omdat we morgen een weekend weg gaan. Onderweg is het erg druk. We doen inkopen en rijden naar huis; ook nu is het erg druk. Het is het begin van een lang weekend in Thailand.

Geschreven op: 2017-12-13


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.