Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-27

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 9 december 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Zaterdag 9 december 2017


We zijn vannacht in Latkrabang geweest.
We gaan vandaag naar Uthai Thani en Ban Rai. Er moet grond van de familie verkocht worden en een automotor opgehaald worden. We zullen blijven slapen in Nakhon Sawan.

Om tien uur rijden we weg met twee auto's. Onderweg is het erg druk, het is het begin van een lang weekend, en veel mensen gaan weg uit Bangkok. Pas bij Ayuthaya begint het een beetje op te schieten, en verder valt de drukte wel mee.
We eten onderweg; er is wat afgesproken zodat beide autos op dezelfde plaats stoppen, maar natuurlijk is de afspraak niet goed begrepen. Maar het is goed gekomen.

In Uthai Thani en de dorpen naar Ban Rai worden borden met telefoonnummers opgehangen, er wordt gepraat met het dorpshoofd, en we bekijken de grond nog eens een keer.

Daarna rijden we binnendoor naar Nakhon Sawan om te eten en een hotel te zoeken.
We eten op een drijvend restaurant op de rivier, het restaurant gaat ook nog een stukje varen, en natuurlijk is er karaoke. Het eten smaakt redelijk.
Een hotel vinden waar nog kamers vrij zijn blijkt lastig, maar uiteindelijk we vinden wat leuks, het Maihom Resort Hotel, voor 900 Thb per kamer per nacht.

Geschreven op: 2017-12-14


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.