Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's new



Updated: 2020-01-01

Sawadee kha, Sawadee khrap

Cha-am, Phetchaburi, Thailand

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Cha-am, Phetchaburi, Thailand


Het strand.

Het strand.

De boulevard

De boulevard 's-avonds.

Coordinaten: 12°47'59"N 99°58'1"O.

Cha-am is een kleine plaats, ongeveer 175 km ten zuiden van Bangkok, en ongeveer 30 km ten noorden van Hua Hin.

Cha-am bestaat eigenlijk uit twee delen, het dorp Cha-am zelf dat ongeveer 2 kilometer van de kust ligt, en Cha-am Beach dat aan de kust ligt.
We hebben het hier over Cha-am Beach.

Cha-am Beach bestaat uit een boulevard, een paar kilometer lang, die begint bij de haven, en dan doorloopt naar het zuiden. Daarachter, landinwaarts loopt een tweede weg, straatjes verbinden de boulevard met de tweede weg.
Cha-am Beach is echt een Thaise badplaats, waar het vooral in het weekend druk is, er komen dan veel bezoekers uit Bangkok.
Langs de boulevard en in de straatjes zijn veel restaurants en eetgelegenheden. Nachtleven zoals in Pattaya moet je hier niet verwachten.

Cha-am is goed te bereiken. Vanuit Bangkok met de bus of de trein, is het twee tot drie uur reizen. Met de auto ben je er in twee uur over goede snelwegen.

We zijn er op woensdag 1 november 2107, op donderdag 2 november 2107, op vrijdag 3 november 2107, op zaterdag 4 november 2107 en op zondag 5 november 2107 geweest.

Geschreven op: 2018-11-21


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.