Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-12-06

Sawadee kha, Sawadee khrap

Februari 2017

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Februari 2017


Dit is een "drukke" maand als het gaat over vakantie in Thailand. We besluiten om eind oktober 2017 naar Thailand te gaan, en net voor kerstmis terug te komen.

Via Nethai (ons reisburo van de laatste paar jaar) hebben we geinformeerd naar prijzen. Het prijsverschil tussen een directe vlucht met Eva Air en een vlucht met tussenlanding of overstap is vrij klein. Die konklusie hadden we zelf ook al getrokken op basis van informatie op het internet. Dus hebben we tickets besteld voor Eva Air.

Op Tom's werk blijkt de projektmanager op vakantie naar Thailand te willen, eind 2017. Hij heeft op een vakantiebeurs kontakt gehad met een reisorganisatie en vraagt om onze indruk van het aanbod. Dat ziet er goed uit, en mede daardoor boekt de projektmanager een vakantie naar Thailand. Hij blijkt op de terugreis met dezelfde vlucht te gaan.

En in onze kennissenkring blijken minstens 4 mensen zeker te gaan, en nog een aantal anderen waarschijnlijk.

Link: Nethai Travel.
Link: Eva Air.

Geschreven op: 2017-07-07


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.