Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-13

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Par Pao, Latkrabang, Bangkok, Thailand

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Gegeten bij Par Pao, Latkrabang, Bangkok, Thailand


Adres: 20, 9 Thanon Latkrabang, Latkrabang, Latkrabang, Bangkok, Thailand.
Telefoon: 066-2-1812159.
Coordinaten: 13°43'21.26"N 100°44'26.56"O.

Het restaurant wordt ook wel Pa Phao genoemd.
Dit restaurant ligt vlak bij een druk kruispunt in de buurt van het vliegveld. Het ligt niet direkt aan de weg, er staan wat bomen en struiken tussen. Voor het restaurant is een parkeerplaats, die eigenlijk te klein is.
Het restaurant bestaat uit een mengeling van houten en stenen gebouwen. Het probeert een beetje een jaren vijftig sfeer op te roepen.
Buiten zit je niet echt buiten, maar onder een afdak, waar heel veel grote varens aan zijn opgehangen. Het ziet er leuk uit en je krijgt wel sterk de indruk dat je buiten zit.

Buiten kunnen ongeveer 50 mensen zitten, hoeveel mensen binnen kunnen zitten weten we niet, we zijn nooit binnen geweest.
Als je naar de toiletten loopt kom je langs de keuken. Je kunt dan goed zien hoe het eten wordt bereid.
Het menu is in het Thais en het Engels gesteld, en er staan plaatjes bij. Er staan vrijwel uitsluitend Thaise gerechten op.
In hoeverre het personeel Engels spreekt weten we niet. Ze zijn wel vriendelijk, hulpvaardig en snel.

Op donderdag 20 december 2018 hebben we drie gerechten besteld, inktvis met zoute eieren, gebakken schelpen in sambal en gebakken groenten. In vergelijking met bezoeken in voorgaande jaren vonden we het eten van mindere kwaliteit dan we gewend waren.
We hebben er bier bij gedronken, en wijn die we hebben meegebracht. Er wordt wijn verkocht, maar uitsluitend per fles, en de wijn die wij wilden was er niet meer.
Voor het eten en het bier hebben we bijna Thb 1000 betaald, we vonden dat niet goedkoop.

We hebben er op vrijdag 1 december 2017 gegeten.

Geschreven op: 2019-11-11


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.