Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-01-18

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij Baan Grood Arcadia Resort, Baan Krood, Thong Chai, Bang Saphan, Prachuap Khiri Khan

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Geslapen bij Baan Grood Arcadia Resort, Baan Krood, Thong Chai, Bang Saphan, Prachuap Khiri Khan


De receptie.

De receptie.

Het huisje.

Het huisje.

De kamer.

De kamer.

Het zwembad.

Het zwembad.

Adres: 333/2 Moo 3, Baan Krood, Thong Chai, Bang Saphan, Prachuap Khiri Khan.
Telefoon: (00/+)31 32-695095.
Internet: Baan Grood Arcadia Resort.
Coordinaten: 11°20'44.26"N 99°33'52.99"O.

Dit is een redelijk groot hotel, dat ligt aan de boulevard van Baan Krood. Je hoeft de straat maar over te steken en je bent op het strand.
Als je ervoor staat zie je het zwembad, met veel watersproeiers, en het restaurant waarin ook de receptie is ondergebracht. Het ziet er uit als een traditioneel Thais strandhotel, vrij donker en een beetje gedateerd, maar het lijkt goed onderhouden.
Het hotel biedt huisjes en kamers in een gebouw van een paar verdiepingen. Wij hebben geslapen in een huisje.

Ons huisje was ruim, er was genoeg ruimte voor de bagage en ook nog om rond te lopen. Het was wel vrij donker, deels door de gebruikte kleuren, en deels doordat er veel begroeiing omheen was. Het zag er goed onderhouden uit.
Er was een betegelde vloer, een goed en groot tweepersoonsbed, kleine kaptafel, slechts één stoel, koelkast met minibar, kleurentelevisie, een lange lage kast waar de koffers makkelijk op pasten, en daaronder nog extra bergruimte. En er waren twee paar slippers. Voor het huisje was een veranda met twee ligstoelen, en 's-avonds veel muggen.
De badkamer was ruim, wastafel met voldoende ruimte om de toiltespullen kwijt te kunnen, buitendouche, binnendouche met electrische boiler voor warm water, extra handdoeken voor het zwembad, extra slippers voor de buitendouche. Natuurlijk was er zeep en shampoo, maar ook twee paar tandenborstels met tandpasta.

Het hotel zelf heeft twee zwembaden, parkeerplaatsen, mogelijkheden voor massage, een (matig) restaurant, een koffieshop en gratis leenfietsen.

We hebben Thb 2200 per nacht betaald, inclusief ontbijt. We zijn er op zondag 5 november 2017, op maandag 6 november 2017 en op dinsdag 7 november 2017 geweest.

Geschreven op: 2017-11-17


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.