Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-05

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen bij Chakungrao Riverview Hotel, Mueang Kamphaeng Phet, Kamphaeng Phet, Thailand

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Geslapen bij Chakungrao Riverview Hotel, Mueang Kamphaeng Phet, Kamphaeng Phet, Thailand


Adres: 149 Thanon Taysa, Mueang Kamphaeng Phet, Kamphaeng Phet, Thailand.
Telefoon: +66-55-714900.
Internet: http://www.chakungraoriverview.com/.
Coordinaten: 16°28'23.89"N 99°31'33.62"O.

Dit is een groot hotel, 8 verdiepingen, waar we ooit bij toeval terecht zijn gekomen, we hebben er vaker geslapen. Het hotel staat vlak bij de Ping rivier, en vanuit de kamers aan de voorkant heb je een mooi uitzicht over de rivier.

We hebben niet vooraf gereserveerd, bij de receptie krijgen we een deluxe kamer aangeboden op de 5e verdieping. De receptie ziet er netjes uit, en de mensen zijn vriendelijk. We zijn moe, na een halve dag rijden, dus accepteren we de kamer zonder eerst te kijken; we zijn hier tenslotte vaker geweest.

We kunnen de auto kwijt op de ruime parkeerplaats aan de overkant van de straat.

De kamer is redelijk luxe, erg ruim, mooie houten vloer, balkon met uitzicht op de rivier. En verder treffen we alles wat in een hotelkamer hoort: een goed bed, minibar, tv, airco (niet stil en ook niet goed te bedienen), kaptafel, kastruimte, een zitje met een tafeltje en twee stoelen, twee paar slippers en een waterkoker.
De badkamer is netjes, schoon en ruim. De handdoeken en lakens zijn schoon en goed, maar niet helderwit.
De kamer komt wat gedateerd over.

Welke voorzieningen het hotel allemaal heeft weten we niet. Er is gratis beveiligde WiFi en verder hebben we alleen de ruime, bewaakte parkeerplaats, diverse zalen en een restaurant gezien. Het ontbijt is in de vorm van een buffet, niet speciaal, maar voldoende, met keuze uit Thaise en westerse gerechten. De koffie is van matige kwaliteit.

Voor de kamer, inclusief ontbijt, hebben we 1300 Thb betaald. Dit was het walk-in tarief, en we hebben niet onderhandeld over de prijs. We vinden dit niet duur voor de kwaliteit.

We zijn er op maandag 20 november 2017 geweest. Op dinsdag 21 november 2017 zijn we weer vertrokken.
Op woensdag 29 november 2017 zijn we opnieuw aangekomen en op donderdag 30 november 2017 vertrokken.

Geschreven op: 2017-12-06


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.