Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-04-01

Sawadee kha, Sawadee khrap

Geslapen in Pin Hotel, Lampang, Thailand

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Geslapen in Pin Hotel, Lampang, Thailand


Adres: 8 Thanon Wat Suan Dok, Mueang Lampang, Lampang, Thailand.
Telefoon: +66-21-962055.
Coordinaten: 18°17'21.34"N 99°29'43.74"O.

Dit is een klein hotel in een rustig straatje in het oude centrum van Lampang, vlak bij winkels en bij de markt. Je kunt hier prima een paar nachten verblijven.

Het hotel heeft vier verdiepingen en bestaat uit twee vleugels. De vleugel boven de receptie heeft ruime, schone kamers. Daar hebben we altijd geslapen.
De receptie is ruim, de mensen zijn vriendelijk en je wordt er goed geholpen.

De kamer is ruim 25 vierkante meter, en is in aangename kleuren geschilderd. Er is een goed bed, kaptafel met stoel, fauteuil, flatscreen tv en een koelkast met minibar. De eerste twee nachten hebben we een badkamer die toe is aan renovatie, de douche boven het bad kan niet opgehangen worden, er is een mengkraan met twee knoppen. Gelukkig is er wel genoeg warm water. De laatste nacht slapen we in een kamer waar het bad was vervangen door een douchecabine, een hele verbetering.
Het hotel heeft gratis wifi.

De kamers aan de voorkant kijken uit op een mooie tempel, aan de achterkant op leuke oude huizen.

Er is voldoende parkeeruimte voor het hotel. Verder heeft het hotel een reisburo en een restaurant met terras, waar ook het ontbijtbuffet wordt geserveerd. Het ontbijt is niet geweldig, de keuze is heel beperkt.

We zijn er op dinsdag 21 november 2017 en op woensdag 22 november 2017 geweest. Op donderdag 23 november 2017 zijn we weer vetrokken.
Op dinsdag 28 november 2017 zijn we hier opnieuw aangekomen. En op woensdag 29 november 2017 zijn we weer vertrokken.
We hebben Thb 800 per nacht betaald voor een deluxe kamer, en Thb 150 voor het ontbijt voor 2 personen.

Geschreven op: 2017-12-08


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.