Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-01-23

Sawadee kha, Sawadee khrap

Wat Soong, Latkrabang, Bangkok, Thailand

Home - Reizen - Vakantie Thailand 2017 - Wat Soong, Latkrabang, Bangkok, Thailand


Adres: Mu 5, Soi Latrabang 11, Thanon Latkrabang, Latkrabang, Bangkok, Thailand.
Telefoon: +66-2-7371581.
Coordinaten: 13°43'31.05"N 100°45'15.38"O.

Wat Soong is een Boeddhistische tempel langs Thanon Latkrabang in Latkrabang. Pia heeft, toen ze nog in Thailand woonde, altijd vlak bij deze tempel gewoond, net als bijna heel haar familie. Ze is er dus heel vaak geweest. En ook nu nog gaan we er regelmatig naar toe als we in Thailand zijn.
Wat Soong, officieel Wat Sangkha Racha, betekent tweede tempel. De tempel ligt langs Khlong Prawet Burirom, en vlakbij liggen ook Wat Nung (eerste tempel) en Wat Saam (derde tempel). Het is eigenlijk een tempel zoals je die overal in Thailand tegen kunt komen, maar omdat Pia er al sinds haar jeugd komt, en Tom sinds ons eerste bezoek samen aan Thailand gaan we er telkens naar toe. De laatste jaren is Pia's broer als noviet in de tempel gaan wonen, reden te meer om er regelmatig naar toe te gaan.
We zijn er op donderdag 9 november 2017 geweest.

Geschreven op: 2019-11-05


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.