Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-26

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 13 december 2018

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Donderdag 13 december 2018


We hebben niet echt goed geslapen in Latkrabang, Bangkok, vooral Pia heeft lang wakker gelegen.
Om half negen staan we op en gaan koffie drinken en ontbijten. De uit Nederland meegenomen oploskoffie smaakt redelijk. De boterham met belegen kaas, ook uit Nederland, smaakt ook goed.

Pia rommelt wat in de keuken, en probeert daar orde te scheppen. Tom schrijft verhaaltjes.

Om een uur of een lopen we naar de weg en nemen een taxi naar Hua Ta Kee. Pia's Thaise bankpas is verlopen en we gaan bij Kasikorn Bank een nieuwe pas halen. Het is nog lunchpauze dus we moeten een kwartiertje wachten, maar dan hebben we snel een nieuwe bankpas.

Daarna gaan we met een taxi naar de Paseo Latkrabang. Daar zien we dat er een food court bij is gekomen. Deze shopping mall verandert ieder jaar.
We lopen wat drogisten af voor oogdruppeltjes en een anti-muskietenroller.
Het is inmiddels al bijna drie uur, we hebben nog geen lunch gehad. We kijken rond op de nieuwe food court, maar besluiten toch om te gaan eten bij een Isaan restaurant waar we al vaker zijn geweest, Kai Yang Khao Suan Kwang.
Na het eten gaan we naar Villa Market om boodschappen te halen. En dan met de taxi terug naar huis.

Link: Villa Market.

Geschreven op: 2018-12-14


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.