Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-06-30

Sawadee kha, Sawadee khrap

Dinsdag 25 december 2018

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Dinsdag 25 december 2018


We hebben vannacht gewoon in Latkrabang geslapen. Vandaag moeten we ook weer op de kinderen van Moue en Kaeng passen. Net als gisteren houden ze zichzelf bezig met tablet en tv.
Dan willen ze bami-soep eten.
We gaan daarom met ze naar de Paseo Latkrabang. Dan willen ze opeens pizza, en dan weer gegrild vlees. We lopen wat rond, en komen Pia's nichtje Cha-Ee tegen. Die stelt voor om op de nieuwe Food Court te gaan kijken, maar daar is het eten niet naar onze zin. Daar komen we ook nog Pia's zus Lek en haar man Booh tegen.
We gaan op de bovenste verdieping van de Paseo kijken, en uiteindelijk lopen we weer naar beneden en gaan gegrilde kip met kleefrijst eten bij Kai Yang Khao Suan Kwang.

We worden gebeld, Moue komt met Pia's zus Pranorm naar de Paseo. Naam Waan is er ook bij, en Tom mag terugrijden.

Geschreven op: 2018-12-26


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.