Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-02

Sawadee kha, Sawadee khrap

Woensdag 9 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Woensdag 9 januari 2019


We staan, zoals bijna altijd, vroeg op in Latkrabang, nog voor acht uur. Moue, Kaeng en de kinderen zijn dan al weg.
We ontbijten laat, rond een uur of tien.

We moeten boodschappen halen. De kaas is bijna op, de melk en de yoghurt ook. Het anti-muggensmeersel gaat ook nog maar een dag of twee mee. We gaan met de taxi naar de Paseo langs Thanon Onnut.
De taxi rijdt goed door, het is niet erg druk, en voor Thb 101 staan we bij de Paseo.
We halen de dingen die we nodig hebben, en we kopen ook nog plastic zakjes en plastic huishoudhandschoenen en nog wat meer.
Daar krijg je dorst van, en trek in een hapje. We gaan zitten bij Wine Connection en bestellen een salade met gemarineerde rauwe tonijn, een glas wijn en een glas tapbier. Het smaakt goed.

We besluiten dat we vanavond gaan eten bij Ruean Rim Nam Latkrabang.
Maar we gaan eerst naar huis om de boodschappen weg te brengen. Dan gaan we naar het restaurant, waar het erg rustig is. We bestellen eten en drinken, en eten met smaak. In de loop van de avond wordt het restaurant steeds drukker.

Geschreven op: 2019-01-10


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.