Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 21 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Maandag 21 januari 2019


Vandaag vertrekken we weer uit Ban Chang, Udon Thani. We gaan naar huis, naar Latkrabang bij Bangkok.
We zijn van plan om onderweg, in de buurt van Nakhon Ratchasima, te overnachten omdat we het te ver rijden vinden voor één dag.

Maar eerst ontbijten we met Bansri en Dick en een zus van Bansri.
Er is erg lekkere sambal bij het ontbijt, en Pia wil die meenemen naar Latkrabang. Iemand gaat de sambal halen en wij laden rijst en eieren in de auto. De rijst is door Bansri en Dick verbouwd, de eieren zijn door hun kippen gelegd.
Om een uur of twaalf is de sambal er, en we vertrekken. We zullen proberen nog een keer, en dan voor een paar dagen, naar Udon Thani te gaan.

Pia zoekt in de auto op haar telefoon naar een hotel bij Lumtakong, een groot en mooi stuwmeer een stukje voorbij van Nakhon Ratchasima.
Ze vindt een resort, dat wel leuk lijkt, en we rijden er naar toe met behulp van Google. Maar helaas is de snelweg is een behoorlijke puinhoop als gevolg van wegwerkzaamheden. Daardoor missen we een paar keer een U-turn.
We zijn al zo ver richting Bangkok dat we besluiten om dan maar door te rijden, want de afstand is niet meer zo heel erg groot. Vlak voor Saraburi nemen we een verkeerde afslag, en dat kost een uur en 50 km. Daarna gaat het goed, en om kwart over negen zijn we thuis in Latkrabang.

Geschreven op: 2019-01-22


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.