Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-09

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 26 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Zaterdag 26 januari 2019


De voetbalschool.

De voetbalschool.

Gunn.

Gunn.

Doelschieten.

Doelschieten.

Einde training.

Einde training.

Bami restaurant.

Bami restaurant.

We hebben vannacht in Latkrabang geslapen.

Neefje Gunn zit sinds twee weken op voetballen, een paar honderd meter verderop, achter een tankstation.
We gaan vandaag met hem mee, kijken hoe het gaat. Hij moet er om elf uur zijn. Gunn, Focat en Pia gaan op de fiets, over de stoep, Tom gaat lopen.
Bij het voetbalveld is een echte kantine, waar water, bier en snacks te koop zijn. Er zijn twee overdekte voetbalvelden met kunstgras.
Het groepje kinderen waar Gunn bij hoort bestaat uit een stuk of 10 jongens, en ze beginnen niet met voetballen, maar met een uurtje Engelse les. De onderwijzer, die ook de trainer is, is Elvis Wike, een jonge Nigeriaan, die een jaar of zeven in Thailand woont, en die inmiddels al aardig Thais spreekt. Hij is een enthousiaste onderwijzer, de Engelse les is leuk om te zien, en erg interaktief.
Na een uurtje gaan de jongens trainen. Dat gaat, net als de Engelse les, met veel enthousiasme. De training loopt een beetje uit, in plaats van één uur wordt het bijna twee uur, en de kinderen zijn na afloop behoorlijk moe.
We gaan terug naar huis, en we eten onderweg bamisoep bij het restaurantje langs de weg waar we eerder hebben gegeten.

Tom heeft last van zijn schouder en wil naar massage.
Op internet vindt Tom een adres in de buurt, waar goede reviews bijstaan, Porntip Thai Massage. We gaan er heen met een taxi en kiezen voor een uur massage. De mevrouw, die Tom masseert weet al heel snel de pijnlijke spieren van Tom te vinden, leuk is dat niet, maar het helpt wel. Natuurlijk zijn de klachten niet met een behandeling verholpen, er wordt voorgesteld om de volgende keer met warme olie te masseren, dat is minder pijnlijk.

Na de massage gaan we kijken op de Talat Nat Suvarnabhumi, een hele grote markt, waar van alles te koop is.
We nemen eten mee naar huis, veel te veel eten natuurlijk. Het smaakt erg goed.

Link: Porntip Thai Massage.

Geschreven op: 2019-01-27


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.