Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-09

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zondag 27 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Zondag 27 januari 2019


We hebben vannacht goed geslapen in Latkrabang, Bangkok en we staan rond acht uur op.

Tom wil vandaag naar Hua Ta Kee om foto's maken.
Pia wil naar haar gezicht laten masseren.
En we willen allebei naar een fiets gaan kijken.
Het wordt uiteindelijk het laatste.

Samen met Moue gaan we kijken eerst bij een fietsenwinkel op Thanon Latkrabang, maar dat is niets, alleen maar niet al te leuke Chinese fietsen.
Dan gaan we naar een winkelcentrum, Thanya Park, op Thanon Srinakharin. Dit blijkt een winkelcentrum met vele lege winkels.
Er is een fietsenwinkel, met eigenlijk alleen maar Japanse fietsen, die in prijs varieren tussen Thb 5000 en Thb 35000. We kijken, proberen, en kiezen tenslotte voor een fiets van Thb 5000, de fiets zit redelijk, er zitten 7 versnellingen op, en de remmen doen het goed. Een duurdere fiets kan altijd nog, volgend jaar of zo als het fietsen goed bevalt. Pia en Moue dingen af naar Thb 4000. Tom wil een ander zadel, maar de prijs begint bij Thb 1500, te duur voor een goedkope fiets. En Tom wil een voorlamp, Thb 700, het wordt na wat onderhandelen Thb 600.
We gaan eten in de food court van Thanya Park en daarna zullen we de fiets ophalen. Het eten in de food court is niet geweldig, jammer.
Bij het ophalen van de fiets weigert de credit card van Tom, of de pinmachine van de winkel weigert. Moue betaalt met haar credit card, en we gaan snel naar huis om te kijken wat er met de credit card van Tom aan de hand is. Er is niets aan de hand. Waarschijnlijk wil de winkel geen betalingen met buitenlandse cerdit cards.

Geschreven op: 2019-01-28


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.