Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-09

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 28 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Maandag 28 januari 2019


We hebben vannacht geslapen in Latkrabang, Bangkok en we staan vroeg op.

Pia wil vandaag naar gezichtsmassage, Tom heeft geen plannen.
's-Ochtends rommelen we eerst wat in de tuin, een van de struiken heeft veel dode takken, en die halen we er uit. En dan willen we daarna nog het kunstgrasveld zien te ontdoen van alle het dode bladeren en andere rommel. Het lukt redelijk en het kunstgras ziet er weer netjes uit.

Pia gaat naar de gezichtsmassage. Tom blijft thuis en houdt zich bezig met PHP-programma's.
Ook kijkt Tom nog naar een uitstapje naar Laos. Tickets kopen is geen probleem, ook niet op redelijke vluchttijden. Een hotel boeken in Luang Prabang is evenmin een probleem, en de combinatie van tickets en een hotel kan ook. Maar een reis inclusief uitstapjes boeken lijkt onmogelijk. Er zijn wel losse uitstapjes te boeken, maar die zijn erg duur. Morgen of overmorgen zoeken we verder.

Om een uur of zes komt Moue met de kinderen thuis. Die zijn vanochtend voor half acht al naar school vertrokken. En nu huis moeten ze meteen huiswerk maken, en dan pas mag de tv aan; nieuwe huisregels.
Om half acht komt Kaeng thuis, moe en slaperig, en om acht uur gaan de kinderen en Moue douchen en naar bed. Kaeng is een half uur later verdwenen.
We vragen ons serieus af of dit goed is voor de kinderen, maar we weten geen alternatief.

Geschreven op: 2019-01-29


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.