Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-11

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 31 januari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Donderdag 31 januari 2019


Het strand.

Het strand.

Honger?

Honger?

Zwemmen.

Zwemmen.

Zwemmen.

Zwemmen.

Relaxen.

Relaxen.

Japanse(?) kinderen.

Japanse(?) kinderen.

We hebben vannacht geslapen in Latkrabang, Bangkok.

Vandaag vertrekken we naar Haad Chao Lao. We staan op tijd op en ontbijten rustig. Het is buiten behoorlijk mistig, smog.
Om een uur of elf is het zover, iedereen heeft gepakt, Kaeng en Fuug gaan toch niet mee, alle bagage zit in de auto, en we vertrekken.
In Hua Ta Kee moeten we een kwartiertje wachten op Pooh, die met de bus komt. Als we wachten zien we Cha-Ee, een nichtje van Pia, ook nog langslopen.

De reis verloopt goed, op de motorway is het af en toe druk, maar alles blijft rijden. We eten onderweg wat in Klaeng en om half drie zijn we bij het Hadsaithong Resort.
Als we gaan inchecken kunnen we toch twee bungalows krijgen, en dat past precies met het vijf volwassenen en twee kinderen. Er is nog niet aan het resort doorgegeven dat we drie nachten willen blijven, maar gelukkig kan dat ook, alleen wordt dan één bungalow gewisseld voor een 3-persoons kamer er vlak achter.
De kinderen gaan zwemmen in zee en in het zwembad.
In het hotel zit ook een grote groep met Japanse(?) kinderen, die hier op vakantie zijn. De kinderen worden goed begeleid en zijn de hele tijd druk bezig.

's-Avonds gaan we naar het Yaitu Seafood restaurant waar we bij ons eerdere bezoek aan Haad Chao Laa ook hebben gegeten, maar het restaurant is vandaag gesloten.
We rijden langs de weg en komen bij een zusterrestaurant van Yaitu Seafood restaurant. Het eten smaakt goed, het is er goed uit te houden, op een paar muggen na.

Pia en Moue komen er achter dat zaterdagmiddag de crematie van de oude abt van Wat Soong plaats vindt en dat ze hebben beloofd daarbij aanwezig te zijn. We moeten dus zaterdag terug.
Dat moeten we ook nog even aan het resort uitleggen want we hebben net een extra nacht geregeld.

De kinderen zijn moe, ze willen gaan slapen, dus we gaan terug naar het resort.
Als wij dan nog even naar het strand willen lopen regent het, wij blijven maar voor onze bungalow zitten.
Na een kwartiertje stopt de regen een beetje en we gaan toch bij het strand zitten. Daar zijn veel muggen en we gaan weer terug, we zitten nog even voor de bungalow.

Geschreven op: 2019-02-01


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.