Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-12

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 2 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Zaterdag 2 februari 2019


We hebben vannacht wat beter geslapen in het Hadsaithong Resort in Haad Chao Lao.
We staan op tijd op en gaan ontbijten.
Daarna is het inpakken want we gaan terug naar Latkabang.

Om 10 uur geven we de sleutels af bij de receptie en betalen de rekening. En dan we rijden weg. Onderweg maken we een sanitaire stop, er wordt op een marktje langs de weg fruit gekocht Vlak voor de oprit naar de motorway eten we een hapje.
Om twee uur zijn we in Latkrabang. We de auto ruimen uit, de rommel valt wel mee na twee nachten.

Pia en Moue maken zich gereed voor het bezoek aan de crematieplechtigheid in Wat Soong. Als ze weg zijn mag Tom op de kinderen passen; dat valt best wel mee.

Dan komen Luuk Naam en haar vriend langs, we zouden vanavond met hun uit eten gaan omdat Luuk Naam jarig is em ze komen langs om Tom en de kinderen op te halen naar het restaurant. Pia en Moue komen op eigen gelegenheid.
We eten met 14 mensen in Mae Nam Chao Phaya, waar we al een paar jaar niet zijn geweest. Het eten smaakt goed, maar de rekening is gepeperd, ruim Thb 3000.

Geschreven op: 2019-02-03


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.