Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-13

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 4 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Maandag 4 februari 2019


We slapen redelijk in Latkrabang en staan op tijd op.

Morgen willen we naar Ubon Ratchathani gaan.
Pia herinnert zich dat we ook nog naar Uthai Thani moeten om voor de familie grondbelasting te gaan betalen; dat hebben we ze beloofd.
Tom gaat op zoek naar een plek om te slapen in Ubon, en Pia begint voor de zoveelste keer met opruimen van de keuken.
Dan stelt Pia voor om niet naar Ubon te gaan, dat is minstens acht uur rijden, maar naar Suphanburi. Van daaruit kunnen we ook gemakkelijk even naar Uthai Thani.
Tom is de rest van de ochtend bezig met zoeken naar een hotel in Suphanburi. Er zijn genoeg hotels, maar wel allemaal of in het centum, of midden in het niets.

Tom wil vanmiddag naar massage, naar Porntip Thai Massage & Spa. De pijn in de schouder is wel minder, maar nog niet helemaal weg.
In de middag gaan we naar massage. Het wordt dit keer een olie massage, minder pijnlijk dan de vorige keer. De olie blijkt geen olie, maar een menthol en eucaliptus houdende smeerseltje te zijn.

Na de massage gaan we naar Paseo Latkrabang om wat te eten en drinken.
Wine Connection, waar Tom naartoe wilde, heeft helemaal geen bier meer, niet op de tap en ook niet in een fles. Niet slim van ze.
We kopen dan maar een fles wijn bij Villa Market en gaan eten bij Tong Tem To, een restaurantje dat eten uit het noorden van Thailand op het menu heeft. Het is smakelijk, maar wel minder scherp dan we in het noorden gewend zijn.

Als we naar huis gaan, half negen, wordt de avondmarkt van de Paseo al afgebroken en zijn de winkels aan het sluiten.
Thuis, om negen uur, is iedereen al naar bed.
Tom zal vannacht erg slecht gaan slapen, er zitten muggen op de slaapkamer.

Link: Porntip Thai Massage.
Link: Wine Connection
Link: Villa Market.

Geschreven op: 2019-02-05


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.