Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-09

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 14 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Donderdag 14 februari 2019


We hebben vannacht in Latkrabang geslapen.

Vandaag gaan we dollars kopen voor onze reis naar Laos, want daar moet je in ieder geval voor het visum met dollars betalen.
Aan het einde van de ochtend gaan we met een taxi naar het vliegveld, want volgens Moue kun je daar bij Superrich voordelig wisselen, ook al doet de naam van het wisselkantoor iets anders vermoeden. Dit wisselkantoor zit op de onderste verdieping van het vliegveld.
We willen euro's voor dollars wisselen, maar dat gaat niet, we moeten met de euro's eerst bath kopen en dan met de bath dollars. Zo vangt Superrich twee keer provisie.
Het is voor ons ook de eerste keer dat we zo diep, onder de grond, op het vliegveld zijn. Er zitten daar verbazingwekkend veel wisselkantoren. Iedere bank heeft er een kantoort maar er zijn ook veel ons onbekende bedrijfjes.

Daarna gaan we met een taxi naar Paseo Latkrabang om wat inkopen te doen. Dan lopen we naar Wine Connection om wat te eten, salade met rauwe tonijn en een lekker pittige saus. Ze hebben er nu ook weer bier.

We zijn redelijk op tijd weer thuis, een uur of vier, en Pia kookt gaeng pha met veel makhua voor het avondeten.

Link: Superrich Thailand.
Link: Villa Market.

Geschreven op: 2019-02-15


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.