Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-09

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 15 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Vrijdag 15 februari 2019


We zijn vannacht weer in Latkrabang geweest.

In de ochtend komt Tom er achter dat er iets mis is met het reisje naar Laos.
De tickets staan op maandag 18 en vrijdag 22 februari, de hotelreservering op maandag 18 en vrijdag 22 maart. Gelukkig heeft het hotel nog een kamer in februari, en is het allemaal snel geregeld.
Maar het was wel even schrikken.

Pia wil de ventilator uit de keuken en de ventilator van het terras schoonmaken, Tom mag het doen.
En dan wil Pia het terras nog een keer schoonmaken, ze haalt nu alle rommel weg, die we eerst hebben laten staan. Helaas valt er niet veel weg te gooien, wel veel schoon te spuiten. Het lukt niet helemaal, een tweede of derde keer is misschien nodig, maar dat doen wij deze vakantie niet meer.
Na het schoonmaken wil Tom even douchen, en dan blijkt de deur van de slaapkamer op slot te zitten. We zoeken een tijdje voordat we de sleutel vinden.

We waren van plan om naar een markt een stukje verderop te gaan, en om een uur of vijf gaan we echt weg.
Maar Tom heeft trek, en aan de overkant van de straat zit tegen het sportcentrum aan een restaurantje waar ze steak verkopen. We gaan het proberen, we bestellen karbonade, kipfilet en een salade, het wordt vers bereid en het smaakt beter dan we gehoopt en verwacht hadden. Het restaurantje blijkt ook nog eens erg druk te zijn. Ze hebben ook rundvlees, braadworst en american fried rice.
We betalen Thb 280, en daar zitten ook twee extra porties friet bij voor de kinderen.

Geschreven op: 2019-02-16


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.