Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-22

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 23 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Zaterdag 23 februari 2019


Het is warm en vochtig als we opstaan in Latkrabang. En die warmte heerst al ruim twee weken zo, het is veel te warm voor deze tijd van het jaar.
Dat belooft een heel rustige dag te worden.

In de ochtend doen we niet zo veel, zelfs Pia is niet bezig in de keuken. We hebben het nog eens over een weekend naar Haad Chao Lao, en we willen daar inderdaad naartoe, zaterdag 2 maart heen, dinsdag 5 maart terug. Dan hebben we nog drie dagen voor eventuele inkopen voordat we teruggaan naar Nederland.
Moue schijnt niet mee te kunnen of willen, want ze heeft geen vrije dagen; maar we mogen wel haar kinderen meenemen. En dat zien wij weer niet zitten.

In de middag gaan we naar de Paseo Latkrabang om wat boodschappen te halen.
Als we alles hebben gevonden willen we een biertje en een wijntje gaan drinken bij Wine Connection, en ja hoor, het bier is op. De mensen in de zaak kunnen het niet helpen, maar de organisatie bestaat wel uit een stel amateurs.
We kopen voor Pia een fles wijn bij Wine Connection en gaan dan wat eten bij Kai Yang Khao Suan Kwang.

Tijdens het eten hoort Pia dat Pooh mee wil naar Haad Chao Lao. Dat is mooi want dan kunnen de kinderen ook mee. En Pooh wil graag dat Phranom ook mee gaat. We horen nog wel wie er allemaal mee gaat. We spreken af dat we uiterlijk maandag kamers boeken en wie later nog mee wil mag zelf een kamer regelen.

Over twee weken zitten we in een vliegtuig terug naar Nederland.

Geschreven op: 2019-02-24


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.