Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-09-25

Sawadee kha, Sawadee khrap

Donderdag 28 februari 2019

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Donderdag 28 februari 2019


Na een nacht in Latkrabang belooft het weer een behoorlijk warme dag te worden.
Volgens de weersvoorspellingen iets minder warm dan gisteren, maar toch nog 33 graden. We doen het in de ochtend en het begin van de middag rustig aan.

Tom wil vandaag uit eten.
Om een uur of drie gaan we met een taxi, we hebben eerder met deze chauffeur gereden, naar een markt tegenover Wat Soong. Pia wil sambal kopen (om mee te nemen) en de pot trassi die ze eerder is kwijtgeraakt.
We kijken nog wat rond op de markt, en gaan dan met een taxi naar Paseo Latkrabang om wijn te kopen. Het is nog geen vijf uur, dus bij Villa Market kan dat nog niet. Maar wel bij Wine Connection, waar we twee flessen wijn meenemen. En we vragen of er al bier is, maar alle bier is nog steeds op.

Dan gaan we naar Krua Rabiengnaam, waar het nog rustig is, maar dat duurt niet lang.
We bestellen tom yam het, yam makhua en gebakken visfilet met groen peperkorrels. Het smaakt goed maar de vis is een beetje flauw. We betalen Thb 700, inclusief twee flessen bier.

Als we thuis komen met een taxi heeft Moue problemen met Focus en Gunn, ze willen niet eten, maar na een tijdje toch weer wel.

Link: Villa Market.

Geschreven op: 2019-03-01


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.