Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-07-17

Sawadee kha, Sawadee khrap

Gegeten bij Alek Restaurant Steak

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Gegeten bij Alek Restaurant Steak


Adres: Thanon Nangpim, Ta Pee Liang, Mueang Suphan Buri, Suphan Buri, Thailand.
Coordinaten: 14°28'12.95"N 100°07'27.56"O.

Dit hotel ligt vlak naast het hotel waar we logeerden.
We liepen er langs, keken even, liepen weer weg, en we zijn terug gekomen.

Het is een klein restaurant, met 20 zitplaatsen. De inrichting doet een beetje Zuid-Europees aan, het ziet er netjes uit.

Het menu is beperkt, een paar soorten steak (rund, varken, zalm) en een paar andere gerechten. Het menu is Thais en Engels.
Er wordt wijn per glas verkocht, en natuurlijk bier.
We hebben zalm-steak en sirloin-steak gegeten. De zalm kwam uit de diepvries, de steak ook, en raw was meer medium. De patat was vers en de salade en de groente ook. En er was echte mayonaise.

We raakten aan de praat met de eigenaar, een Thaise man, die zeker 30 jaar in Geneve heeft gewoond, en die dit restaurant is begonnen om tijdens zijn pensionering nog wat te doen te hebben.
Alles komt inderdaad uit de vriezer, vertelde hij. Het is niet mogelijk om altijd verse produkten op voorraad te hebben.
We hebben nog een gratis drankje, zelfgemaakte kruidenlikeur, van hem gekregen. Ook al was het eten niet helemaal wat we wilden, het was wel een gezellige avond.

We zijn er geweest op woensdag 6 februari 2019.

Geschreven op: 2019-02-07


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.