Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2019-10-04

Sawadee kha, Sawadee khrap

Kung Kraben Bay Royal Development Study Center

Home - Reizen - Thailand 2018/2019 - Kung Kraben Bay Royal Development Study Center


Mangroves.

Mangroves.

Mangroves.

Mangroves.

Uitzicht over de baai.

Uitzicht over de baai.

Leuk voor kinderen.

Leuk voor kinderen.

Uitkijktoren.

Uitkijktoren.

Adres: Moo 4, Khlong Khut, Tha Mai, Chanthaburi, Thailand.
Coordinaten: 12°34'18.88"N 101°53'51.49"O.

Kung Kraben Bay Royal Development Study Centre is een bezoek waard als je in de buurt van Amphoe Tha Mai bent. Het centrum ligt aan Haad Laem Sadet en is slechts 3 kilometer vanaf de Dugon rotonde van Haad Chao Lao. De naam "Kung Kraben" verwijst naar de vorm van de baai die op een pijlstaartrog lijkt.

Kung Kraben Bay Royal Development Study Centre is een van de projecten van King Bhumibol. Het is een plaats voor het bestuderen en onderzoeken van het natuurlijke ecosysteem om de juiste manieren te vinden om het kustgebied in de provincie Chanthaburi te ontwikkelen. Ook is het centrum een plaats waar geïnteresseerde mensen de natuur kunnen bestuderen, zodat ze het ecosysteem in mangrovebos kunnen begrijpen en deze bronnen op de meest effectieve manier kunnen gebruiken.

Er is een houten wandelpad. Het duurt ongeveer een uur om dit 1.600 meter lange pad te lopen. Het pad voert door mangrove-bossen, langs de baai en langs een vijver waar vis wordt gekweekt. Er is ook een uitkijktoren waar u kunt genieten van het uitzicht op de Kung Kraben baai.

We zijn we hier geweest op vrijdag 1 februari 2019 en op maandag 4 maart 2019.

Link: < href='https://www.fisheries.go.th/cf-kung_krabaen/kkb36.pdf'>Khung Kraben Bay Royal Development Study Center.

Geschreven op: 2019-02-02


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.