Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-06

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zaterdag 15 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Zaterdag 15 februari 2020


We hebben ook vannacht beter geslapen in Lat Krabang.
We aarzelen over wat we gaan doen vandaag, boodschappen halen in een shopping mall of naar massage gaan vanwege Pia's pijnlijke enkel. De boodschappen kunnen we ook vlak bij huis halen, en veel hebben we niet nodig. Het wordt dus massage.

De ochtend verloopt rustig en een beetje zoals meestal als we hier in Lat Krabang zijn.
Pia doet oefeningen en ruimt een beetje op. Het is rustig in huis, Moue is met Gunn naar voetballen en Kaeng is met Focus ook ergens naar toe.
Tom schrift reisverhalen en leest zijn mail.

Als Moue terug is brengt ze ons naar de massage waar we tijdens onze vorige reis ook al zijn geweest, Porntip Thai Massage & Spa langs Thanon Lat Krabang, waar we om half een zijn. De eigenares kent ons nog. Pia neemt een massage met warme kruiden van 1,5 uur, Tom alleen een voetenmassage. De massage is goed, en voor Pia duurt dat ruim 2 uur.

Na afloop hebben we honger, daarom nemen we een taxi naar de Paseo Lat Krabang waar we wat gaan eten bij Kai Yang Khao Suan Kwang.

We hebben gehoord dat een stukje verderop langs Thanon Lat Krabang een Robinson winkel is geopend. We lopen er naartoe, een paar minuten vanaf de Paseo Lat Krabang, en het blijkt een behoorlijk grote shopping mall te zijn met veel restaurants en modewinkels, allemaal in een overdekte ruimte met een ijzige air-conditioning. We zijn benieuwd wat dat gaat betekenen voor de Paseo Lat Krabang.

Als we met een taxi terug naar huis gaan zien we dat er minstens drie hotels zijn bijgekomen langs Thanon Latkrabang.

Thuis kijken we naar het 35-jarige jubileum-concert van Carabao.

Link: Pornthip Thai Massage.
Link: Robinson.

Geschreven op: 2020-02-16


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.