Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-08

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 17 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Maandag 17 februari 2020


We hebben ook vannacht beter geslapen in Lat Krabang.

's-Ochtends zegt Moue dat we haar auto mee kunnen nemen, ook al is de auto van Phranom er nog niet, ze kan altijd met de bus of met een collega naar haar werk. We willen er even over denken.
Verder verloopt de ochtend zoals gewoonlijk, rustig ontbijten, reisverslag, oefeningen.
Pia wil vandaag naar de kapper en misschien ook nog bij haar broer in de tempel langs.

Om half een lopen we naar de weg en nemen een taxi naar Paradise shopping mall waar de kapper zit. De zaak heet Hair Decor en zit op de onderste verdieping.
Na drie kwartier in de taxi en 200 Thb armer zijn we bij Paradise. Dan blijkt de chauffeur geen biljet van 500 Thb te kunnen wisselen. De chauffeur rijdt naar de taxi-stanplaats, de meter loopt door, en wisselt het biljet. Het is een nette chauffeur, hij wil niet meer dan de 200 Thb die eerder op de meter stond.

We lopen naar de kapper, en om half vier is het haar van Pia geknipt. Omdat we nog niet hebben gelunched lopen we naar de food court in de shopping mall en eten daar khao kop kapi (gebakken rijst met trassi) en kepapa (gebonden soep met bamboe, ei en vissenmaag). Het smaakt goed.
Bij HomePro kopen we nog wat kleine spulletjes en in de food court nog wat eten om mee te nemen.
Als we een taxi terug nemen hebben we weer geluk, een vriendelijke en zo te zien eerlijke chauffeur die ons redelijk snel thuis brengt. Om half zeven en 250 Thb armer, het is spitsuur, zijn we thuis.

Geschreven op: 2020-02-18


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.