Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-18

Sawadee kha, Sawadee khrap

Vrijdag 21 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Vrijdag 21 februari 2020


We hebben de nacht doorgebracht in het Hadsaithong Resort in Haad Chao Lao. Er was vannacht geen groep in het hotel, bij het ontbijt is het dan ook erg stil, zo stil dat het personeel komt vragen wat je wilt eten en dat serveert. Ze hebben geen buffet klaargezet.
We overwegen om nog een nacht in Haad Chao Lao te blijven, het bevalt ons hier goed. Pia hoort dat er voor vanavond ruim vierhonderd mensen worden verwacht. Het hotel zit dus bomvol komend weekend. Daarom besluiten we om niet te vragen of we nog een nacht kunnen blijven, we gaan terug naar Lat Krabang.

Om een uur of tien rijden we weg.
Eerst naar de visserspier want Pia wil gestoomde krab meenemen naar Bangkok. Het wordt drie kilo krab en nog wat gedroogde garnalen.
Vervolgens rijden we naar Chanthaburi, dat is de verkeerde kant op, maar Pia wil haar jongste tante bezoeken en die woont in Chanthaburi. Na wat zoeken en bellen vinden we haar huis, en Pia blijft een uurtje kletsen.
Om een uur rijden we nu echt terug naar Bangkok, de verwachting is dat we om vier uur aan zullen komen. Maar we stoppen onderweg om doerian te kopen, en een tijdje later om nog wat te eten. Het wordt dus kwart over vijf als we in Bangkok zijn.

Na het uitladen van de auto moet er krab worden gegeten, en de rest van de avond verloopt rustig.

Geschreven op: 2020-02-22


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.