Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-24

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zondag 23 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Zondag 23 februari 2020


We hebben vannacht geslapen bij de familie in Latkrabang.

Tom boekt 's-ochtends vroeg een hotel in Luang Prabang, het Villa Maydou Boutique Hotel, waar we tijdens onze vorige reis naar Thailand, Laos en Cambodja ook zijn geweest. We blijven er nu drie nachten. De prijs is een stuk lager dan gisteren lijkt het wel, of misschien werd de prijs gisteren in een andere valuta weergegeven.
Luuk Naam vraagt aan Pia wanneer we naar Vietnam willen gaan en hoe lang. We geven door dat we eind maart willen gaan, voor ongeveer 6 nachten. Nu is het even afwachten.

Aan het einde van de ochtend gaan we met Moue naar Ikea in Mega BangNa. Pia heeft het idee gekregen om een nieuwe bank aan Moue te geven, en nu gaan we eens kijken wat dat kost. Het is voor ons de eerste keer dat we bij een Ikea komen, in Nederland is Ikea voor ons eigenlijk geen optie.
We lopen door Ikea en zien veel banken staan, Moue wil iets met een L-vorm, hetzelfde dat ze nu heeft. Er is keuze genoeg, maar het is wel duur. We kijken ook nog bij HomePro waar ze meubels van SB Furniture verkopen, de keuze is kleiner en de prijs is lager. En dat zien we nog een winkel waar ze alleen banken verkopen, en die is vrij duur.
We willen nog gaan kijken bij Index Living Mall, en stukje rijden, maar Moue rijdt verkeerd en we gaan dan maar naar huis.

Link: Mega Bangna.
Link: Ikea Bangna.
Link: HomePro.
Link: SB Furniture Group.

Geschreven op: 2020-02-24


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.