Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-25

Sawadee kha, Sawadee khrap

Maandag 24 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Maandag 24 februari 2020


We hebben de nacht doorgebracht bij de familie in Lat Krabang.
De ochtend verloopt behoorlijk voorspelbaar, Pia ruimt de keuken en de was op, Tom schrijft reisverhaaltjes en php-modules. Tom zoekt ook uit of er e-visa mogelijk zijn voor Vietnam en Laos. En dat blijkt voor beide landen mogelijk te zijn.

Pia wil vandaag naar de kapper om haar haar te laten verven, en ze maakt een afspraak met de kapper waar ze tijdens de vorige reis naar Thailand ook regelmatig is geweest.

Om kwart voor twaalf vertrekt Pia naar de kapper. We spreken af dat Tom om drie uur in de Paseo Lat Krabang zal zijn en dat we elkaar daar weer ontmoeten.

Om kwart over twee loopt Tom naar de weg en neemt een taxi. Even later belt Pia op dat ze klaar is bij de kapper en dat ze er ook aankomt.
In de Paseo Lat Krabang bellen we elkaar weer, en dan zegt Pia dat ze net in een taxi zit, we spreken af bij Wine Connection. Het duurt erg lang voordat Pia komt, en de kapper zit eigenlijk op loopafstand. Tom bestelt tapbier en gemarimeerde rauwe tonijn. Als Pia eindelijk aankomt blijkt dat ze naar een heel andere kapper is geweest. De taxichauffeur waarmee ze naar de kapper ging heeft dat aangeraden omdat ze dan naar een kapper zou gaan die geen chemische kleurstoffen gebruikt maar plantenextracten. Pia is tevreden over het resultaat, Tom is wat voorzichtiger. En het is niet duidelijk hoe dat in Nederland verder moet als de extracten goed werken.

Pia gaat nog even bij een bank langs, koopt een fles wijn bij Wine Connection en even later nog een paar flessen wijn bij Villa Market.
We eten wat bij Tong Tem Toh, een restaurantje met Noord-Thaise gerechten in de Paseo Lat Kabang en gaan dan met een taxi naar huis.

Link: Villa Market.

Geschreven op: 2020-02-25


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.