Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-30

Sawadee kha, Sawadee khrap

Dinsdag 25 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Dinsdag 25 februari 2020


We hebben de nacht doorgebracht bij de familie in Lat Krabang.
De ochtend verloopt behoorlijk voorspelbaar, Pia ruimt de keuken en de was op, Tom schrijft reisverhaaltjes en php-modules.
Maar een ding is anders, Focus, het dochterje van Moue is niet naar school gegaan, ze voelt zich niet lekker en wil niet wakker worden. Als Moue en Kaeng beiden weg zijn wordt ze opeens heel erg snel beter.

Om kwart over twaalf gaan we wat eten bij het restaurantje op de hoek van Soi 7. Wij eten khanom chin met nam ya en gaeng tai pa, Focus eet gebakken rijst.

Na het eten gaan we met de auto naar de Talat Khlong Suan 200 Pii.
De weg er naartoe wordt verbreed, al zeker 2 jaar, van 2 banen naar 4 banen, en dat betekent dat de weg overal opgebroken is. Maar we komen er, weliswaar met wat gerammel, maar verder zonder kleerscheuren.
De markt is door de week nooit heel erg druk, maar vandaag is het wel heel erg rustig, de parkeerplaats is vrijwel leeg, en op de markt zien we bijna geen mensen.
Na te hebben rondgelopen en wat limonade te hebben gedronken rijden we terug naar huis.

Geschreven op: 2020-02-26


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.