Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-06-30

Sawadee kha, Sawadee khrap

Woensdag 26 februari 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Woensdag 26 februari 2020


We hebben de nacht doorgebracht bij de familie in Lat Krabang.

Pia wil vandaag naar het Ramkhamhaeng Hospital om donkere plekken op haar gezicht te laten laseren. Dat is iets dat ze al een paar jaren laat doen als we in Thailand zijn, twee of drie keer per reis.
Om zes uur staat Pia op, en om zeven uur vertrekt ze. Het is zaak om vroeg in het ziekenhuis te zijn, want iedereen wordt daar geholpen in volgorde van binnenkomst; het is om een of andere reden niet mogelijk om een afspraak te maken.
Tom staat later op een eet de laatste stukjes Nederlandse kaas op.
Om een uur of tien belt Pia op, ze is nog maar net in het ziekenhuis, haar taxi was ergens verkeerd gereden. Ze moet nu heel lang wachten totdat ze aan de beurt is, en ze kijkt nu maar rond in een winkelcentrum, het ziekenhuis belt haar op als ze bijna aan de beurt is.
Tom is thuis, en niet zoals verwacht alleen, maar met de kinderen van Moue en met Fug. Door de hoge mate van luchtvervuiling in Bangkok zijn alle scholen gesloten totaan de vakantie die volgende week begint. De kinderen vermaken zich wel, er is eten in huis, dus het komt wel goed.
Tom houdt zich bezig met het schrijven van reisverslagen, met maken van PHP-programma's en het lezen van boeken van Sjowal en Wahloo. Maar het is wel saai.

Om half zeven belt Pia op dat ze onderweg naar huis is, en om half acht is ze thuis. Pia is met een taxi naar het dichtsbijzijnde Airport-link station gegaan, is een stuk met de Airport-link gegaan en het laatste stukje weer met een taxi.
Ze heeft ook bericht gekregen van Look Naam over een tour naar Vietnam, niet naar Danang zoals we wilden en ook geen vijf of zes nachten, maar we kijken er morgen wel verder naar.

Link: Ramkhamhaeng Hospital.
Link: Bangkok Airport Rail Link.

Geschreven op: 2020-02-27


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.