Home

About us

Contact us

About our site

Reizen

Mheenpark

Wandelen/fietsen

Journeys

Links by subject

Links by place

Sitemap

What's newUpdated: 2020-07-07

Sawadee kha, Sawadee khrap

Zondag 1 maart 2020

Home - Reizen - Thailand en Laos 2020 - Zondag 1 maart 2020


We hebben de nacht doorgebracht bij de familie in Lat Krabang.

Het belooft een warme en rustige dag te worden.
Met Phranom wordt afgesproken om samen te gaan eten als de auto wordt teruggebracht.

Om een uur of twee komt Cartoon langs, en ze probeert de laptop uit. Tom stelt het apparaat zo in dat Thais de eerste taal is. Met als gevolg dat Tom niets meer kan doen op de laptop, Thais blijft moeilijk.

Rond vijf uur wordt de auto weggebracht. Eerst was het de bedoeling dat Moue de ene auto zou rijden, en Tom een andere, en dan samen met die andere auto weer terug. Maar nu we gaan eten willen opeens ook Toon, en de man en kinderen vam Moue mee. Tom hoeft nu gelukkig niet dwars door Bangkok te rijden.

Als we bij het huis van Phranom in Nonthaburi zijn, we kunnen er vanwege de waakhonden niet zomaar naar binnen, gaan we naar een restaurant, Baan Somtum Phranangklao, langs de Maenam Chao Phaya. Het is er erg druk en we moeten ondanks een reservering even wachten op een tafel. We krijgen een tafel langs het water, en het eten dat we bestellen is erg smakelijk. De rekening is, gezien de lokatie en de kwaliteit van het eten, niet mis, 3000 Thb voor negen mensen. Het is wel de moeite waard.

Link: Baan Somtum Phranangklao.

Geschreven op: 2020-03-02


Disclaimer

We vertellen wat we hebben gedaan en hebben meegemaakt tijdens een reis en we vertellen ook wat we daarvan vinden; niet meer en niet minder.

Dit is geen reisgids, en evenmin een advies om een plaats wel of niet te bezoeken. Daarvoor zijn andere sites.
Onze mening over plaatsen waar we hebben gegeten, gedronken of geslapen zijn niet bedoeld als (positieve of negatieve) beoordeling, ook daarvoor zijn andere sites.
Het is ons beeld van de situatie op een zeker moment en dat beeld is beïnvloed door onze stemming, het weer en vele andere factoren.